For å gjøre en sammenligning mellom annonsene må du velge minst 2 annonser.


Lukk

Phaselis eldgamle by

Phaselis eldgamle by


Phaselis eldgamle by

Etter Çamyuva-plasseringen på Antalya Kumluca Highway, kan du nå den gamle byen som ligger på stranden med 1 km. Det ligger 59 km fra Antalya og 15 km fra Kemer.

Inngangen til Phaselis Antique City er avgiftsbelagt. Byen ligger i utkanten av 3 praktfulle bukter i kystdelen og i en frodig skog. Disse buktene er hjem til Phaselis-strendene. Bufféene til museet serverer de som besøker byen og de som kommer inn i havet.Faselis ligger nær sjøen. det er en av de slående eldgamle byene som må besøkes.BC 333. Det er en av de mest fargerike sidene i historien til byen som ønsker Alexander den store velkommen med en gyllen krone.Phaselis, som byttet hender mange ganger etter Alexander,BC 167. Det blir medlem av Lycian Union og gir ut mynter. Etter en periode med eksponering for plyndring av piratene og nabobyen Olympos, ble det oppdaget at f.Kr. 43 romersk regjeringstid i byen, denne perioden med gjenoppbygging i den gamle byen Phaselis på en liten halvøy som strekker seg til Middelhavet, f.Kr. I 7.y.y .. Det sies å ha blitt grunnlagt av Rhodesianske kolonister.

I legenden om etableringen blir det fortalt at kolonistene har svart på lokalbefolkningenes forslag om maisbrød eller tørket fisk med forespørsel om byggbrød og saltfisk.

Den geografiske beliggenheten indikerer at det er en viktig havneby. Den har tre havner, den ene på nord av halvøya og den andre på nordøst, og den tredje på sørvestkysten. Havn, agora og skipsbilder av bymynter understreker Phaselis 'kommersielle havnidentitet. Faselis er noen ganger referert til som Lycian og noen ganger Pamfylia. Det ligger faktisk mellom grensene til begge regioner.


Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by,Phaselis eldgamle by



Kategorier
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Alle rettigheter reservert.