İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Ulupınar hakkında

Ulupınar hakkında


Ulupınar hakkında

 

Ulupınar hakkında:

Ulupınar köyü Antalya - Kumluca karayolu üzerinde, Kemer'i geçtikten sonra, Çıralı Sapağı'na gelmeden 3 km önceki yerleşim yeridir. Anayoldan içeri girdiğiniz andan itibaren eşsiz çam kokusu ve çınar ağaçlarının serinliği sizleri büyüleyecektir. Buradaki restoranlar, şelalelerin ve derelerin üzerinde kurulmuştur. Gelen konukların rahat etmesi için tasarlanmış restoranlar gün boyu hizmet vermektedir ve Akdeniz mutfağının tüm güzelliklerini bulabilmek mümkündür.


Balıkla arası hoş olmayanlar da üzülmesinler, doğu bölgelerimize özgü tatları, kebap çeşitleri, lahmacun çeşitlerini de bulabilmek mümkün elbette. Ne yenirse yensin, yemeğin yanında farklı lezzetteki yoğurtlardan yapılmış üzeri köpük dolu buz gibi ayran ve yemeğin ardından Türk kahvesi mutlaka içilmeli.

Bir başka alternatif daha var bu balık çiftliklerinde, balık avlamayı sevenler arzu ettikleri takdirde bu imkâna da sahipler. Çiftlikten kiralanacak bir olta ile gün boyu balık avlamak hatta avlanan balıkları pişirip yemek de mümkün. Bu da balık avlamayı hobi edinmiş yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. Ulupınar ve çevresine kurulmuş balık çiftlikleri sizlerde saklı bir cennet izlenimi bırakacaktır.




Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.