İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Tekirova hakkında

Tekirova hakkında


Tekirova hakkında


Tekirova hakkında:

Kemer'den batıya doğru yaklaşık 17 km. mesafede bulunan Tekirova, muhteşem doğal güzellikleri, yaklaşık 3,7 km.lik kumsalı, plajı, denizi ve kaliteli otelleri ve tatil merkezleri ile Antalya Kemer'in en popüler tatil beldelerinden birisidir.

Tekirova Gezilecek ve Görülecek Yerler - Tekirova'da Ne Yapılır?

Mavi bayraklı Tekirova plajı ve denizi de tatilciler için güzel imkanlar sunmaktadır. Tekirova plajı'nda güneşlenebilir, berrak denizin tadını çıkarabilir ve çeşitli su sporları imkanlarından yararlanabilirsiniz. Tekirova'nın yaklaşık 3,7 km.lik kumsalı oldukça uzundur ve denize sıfır otellerin kendi plajları bulunmaktadır, ayrıca tatilciler için bir de Tekirova Halk Plajı bulunmaktadır. Tekirova Halk Plajı'na giriş ücretsizdir ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.



Üç Adalar'da Dalış ve Şnorkel

Kemer’in en ünlü ve popüler dalış noktası olan Üç Adalar, Tekirova’ya oldukça yakın bir mesafede yer almaktadır. Bu nedenle Tekirova tatilinizce, bölgedeki dalış merkezleri vasıtasıyla Üç Adalar’d günlük dalış ve şnorkel keyfi yaşayabilirsiniz.

Tekirova'da ayrıca yakın çevre yerlerden popüler Olimpos (22,7 km.), Çıralı (24,1 km.), Yanartaş (25,8 km.) ve Tahtalı Dağı'nı (Olimpos Teleferik) (14,1 km.) gezip görebilirsiniz.

Tekirova'da Alışveriş - Tekirova'da Ne Alınır?

Tekirova'da irili ufaklı çarşılar, süpermarket, market ve dükkanlar tüm gün tatilciler ile doludur ve buralarda tatil ile ihtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz. Mücevher, deri, halı, kilim, giyim, bölgesel tatlar ve hediyelik eşya dükkanları yoğunluktadır.

Tekirova'da Yeme İçme - Tekirova'da Ne Yenir?

Tekirova'da yeme ve içme imkanları çok çeşitlidir. Tekirova'da damak zevkinize uygun ve dünyanın pek çok mutfağından her çeşit restoran ve cafeler bulmanız mümkündür. Akdeniz mutfağının popüler olduğu Tekirova'da deniz ürünleri ve otlar popüler. Ayrıca fast food, kokoreç ve midye yiyebileceğiniz mekanlar da popüler. Hulüklü, lezzet çıkısı, cive ve sarma Tekirova'da popüler yöresel lezzetleri arasındadır.

Tekirova'da Gece Hayatı

Tekirova'da gece hayatı sakin bir moddadır. Tekirova'da bulunan çeşitli cafe, restoran ve barlarda geceleri canlı müzik, karaoke ve çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenmektedir. Tekirova, Kemer'in popüler ve canlı eğlence ve gece hayatının merkezi olan Kemer merkezine 21 km. mesafededir, biraz uzak olsa da popüler gece kulüpleri ve diskoların bulunduğu Kemer merkezinde de güzel bir eğlence ve hayatı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Tekirova Konaklama - Tekirova'da Nerede Kalınır?

Antalya Kemer'in en popüler turizm merkezlerinden birisi olan Tekirova, 5 yıldızlı otellerden, ultra herşey dahil ve herşey dahil konseptinde hizmet sunan tatil köylerine ve ayrıca butik otellerden uygun bütçeli apart otel ve pansiyonlara kadar tatilcilere her çeşit konaklama imkanları sunmaktadır.

Tekirova'ya Nasıl Gidilir? - Tekirova'ya Ulaşım

Tekirova'ya ulaşım için öncelikle Antalya'ya gelmek durumundasınız. Antalya'dan Kemer Kumluca istikametine 50 km. sonra Tekirova'ya ulaşırsınız. Kemer'den ise yaklaşık 17 km. mesafededir. Antalya terminalinden düzenli olarak otobüs seferleri yapılmaktadır.




Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.