İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kiriş hakkında

Kiriş hakkında


Kiriş hakkında


Kiriş hakkında:

Kemer'den batıya doğru yaklaşık 5,5 km. mesafede bulunan Kiriş, muhteşem doğal güzellikleri, yaklaşık 2,1 km.lik kumsalı, plajı, denizi ve kaliteli otelleri ve tatil merkezleri ile Antalya Kemer'in en popüler tatil beldelerinden birisidir.

 Kiriş Gezilecek ve Görülecek Yerler - Kiriş'te Ne Yapılır?

Kiriş plajı ve denizi de tatilciler için güzel imkanlar sunmaktadır. Kiriş plajı'nda güneşlenebilir, berrak denizin tadını çıkarabilir ve çeşitli su sporları imkanlarından yararlanabilirsiniz. Kiriş'in yaklaşık 2,1 km.lik kumsalı oldukça uzundur ve denize sıfır otellerin kendi plajları bulunmaktadır, ayrıca tatilciler için bir de Kiriş Halk Plajı bulunmaktadır. Kiriş Halk Plajı'na giriş ücretsizdir ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

Kiriş Dolusu Park Su Parkı

Dolusu Park, Türkiye'de bir ilk olan, su kaydıraklarıyla birlikte aynı zamanda yunuslar ve heyecanlı aktiviteler ile Kiriş'te tatilcilere güzel bir günlük eğlence imkanı sunmaktadır. Dolusu Park'ta, Türkiye'de ilk kez kurulan Dev Huni ve Kay Uç kaydırağı ile birlikte, Türk masal kahramanlarımızdan esinlenerek tasarlanmış birbirinden eğlenceli 17 yetişkin ve 9 çocuk kaydırağı, çocuklar eğlenirken ailelerin yararlanabileceği plaj, Dolphinarium, dalga havuzu, çocuk havuzu, flyboard show, havuz partisi, beach park, cafe, bar ve restoranlar bulunmaktadır. Şezlong, emanet kasa ve botlar ücretsizdir.

Phaselis Ören Yeri, Antik Kenti ve Plajı

Tarihi M.Ö. 7.yy.a dayanan eski bir Likya antik kenti olan Phaselis, muhteşem doğal güzellikleri, tarihi ve plajı ile Antalya Kemer'de mutlaka görülmesi gereken önemli tatil ve ören yerlerinden birisidir. Phaselis, Kiriş'e 11 km. mesafede çok yakın bir konumdadır ve Kiriş tatilinizde mutlaka gezip görmeniz tavsiye edilen yerlerden birisidir. Phaselis'e günübirlik bir gezi ile hem antik kentin muhteşem dokusunu gezebilir, hem de çok güzel plajında deniz keyfi sürebilirsiniz. Phaselis Ören Yeri'ne giriş ücretli olup Müze Kart geçerlidir. Otopark bulunmaktadır.

 



Kiriş'te Alışveriş - Kiriş'te Ne Alınır?

Kiriş'te irili ufaklı çarşılar, süpermarket, market ve dükkanlar tüm gün tatilciler ile doludur ve buralarda tatil ile ihtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz. Mücevher, deri, halı, kilim, giyim, bölgesel tatlar ve hediyelik eşya dükkanları yoğunluktadır

Kiriş'te Yeme İçme - Kiriş'te Ne Yenir?

Kiriş'te yeme ve içme imkanları çok çeşitlidir. Kiriş'te damak zevkinize uygun ve dünyanın pek çok mutfağından her çeşit restoran ve cafeler bulmanız mümkündür. Akdeniz mutfağının popüler olduğu Kiriş'te deniz ürünleri ve otlar popüler. Kabak cintmesi, şakşuka, palize, mevsimine göre balık ve patlıcanlı cive Kiriş'te popüler yöresel lezzetleri arasındadır.

Kiriş'te Gece Hayatı

Kiriş'te gece hayatı sakin bir moddadır. Kiriş'te bulunan çeşitli cafe, restoran ve barlarda geceleri canlı müzik, karaoke ve çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenmektedir. Kiriş, Kemer'in popüler ve canlı eğlence ve gece hayatının merkezi olan Kemer merkezine 8,6 km. mesafede yakın olması nedeniyle tatilciler popüler gece kulüpleri ve diskoların bulunduğu Kemer merkezine de rahatlıkla ulaşım sağlayabilmektedir.

Kiriş Konaklama - Kiriş'te Nerede Kalınır?

Antalya Kemer'in en popüler turizm merkezlerinden birisi olan Kiriş, 5 yıldızlı otellerden, ultra herşey dahil ve herşey dahil konseptinde hizmet sunan tatil köylerine ve ayrıca butik otellerden uygun bütçeli apart otel ve pansiyonlara kadar tatilcilere her çeşit konaklama imkanları sunmaktadır.

Kiriş'e Nasıl Gidilir? - Kiriş'e Ulaşım

Kiriş'e ulaşım için öncelikle Antalya'ya gelmek durumundasınız. Antalya'dan Kemer Kumluca istikametine 50 km. sonra Kiriş'e ulaşırsınız. Kemer'den ise yaklaşık 5,5 km. mesafededir. Antalya terminalinden düzenli olarak otobüs seferleri yapılmaktadır




Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.