İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Kaputaş Plajı Hakkında | Kaputaş Plajı Giriş Ücreti


Kaputaş Plajı Hakkında | Kaputaş Plajı Giriş Ücreti

Kaputaş Plajı

Doğal sit alanı olan Kaputaş Plajı Kaş Kalkan yolu üstünde yer almaktadır. Bu çok özel doğa harikası plaj Kaş' a 20 km, Kalkan' a ise 10 Km uzaklıktadır. Özel araçlar için otopark yeri çok kısıtlı olup araçlar karayolu üzerinde banketlere park etmektedir.

Yaz aylarında Kaş'dan Kaputaş Plajına ve Kaputaş Plajı, Kalkan, Patara arasında düzenli minibüs seferleri vardır. Plaj Kaş Belediyesi tarafından işletilmektedir. Plaj yörede eli ayağı düzgün ve temiz işletmelerden birine sahiptir.

Hayatta yapılması gereken şeylerle ilgili kendinize bir liste yaparsanız, bu listeye muhakkak Kaputaş Plajında Yüzmek maddesini ekleyiniz.

Bu bölgede denize gireceğiniz zaman imkanınız varsa palet, deniz gözlüğü ve şnorkeli yanınızda bulundurun. Hiç bir şey yapamasanız da basit bir yüzücü gözlüğünü yanınızdan eksik etmeyiniz.

Kaputaş Plajı Giriş Ücreti

Plaja giriş için herhangi bir ücret ödemiyorsunuz. Eğer kiralamak isterseniz iki kişilik şezlongların ücretleri 22.5 TL ve bu fiyatın pek çok plaja göre uygun olduğunu söyleyebilirim. Ancak şezlong kiralamayıp uygun boşluklarda havlunuzu serme şansınız var.

Kaputaş Plajı'na Nasıl gidilir? | Kaputaş Plajı Nerede ?
Kaputaş Plajı Hakkında, Kaputaş Plajı Giriş Ücreti, Kaputaş Plajı'na Nasıl gidilir? | Kaputaş Plajı Nerede ? hepsi marinaemlak.com'da


Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.