For å gjøre en sammenligning mellom annonsene må du velge minst 2 annonser.


Lukk

Om Tekirova

Om Tekirova


Om Tekirova


Om Tekirova:

Omtrent 17 km fra Kemer i vest. Tekirova er en av de mest populære feriestedene i Antalya med sine flotte naturskjønner, ca 3,7 km strand-, strand-, sjø- og høykvalitets hoteller og feriesentre.

Steder å besøke i Tekirova - Ting å gjøre i Tekirova?

Det blå flagget på Tekirova strand og havet tilbyr også fine fasiliteter for ferierende. Du kan sole deg på Tekirova-stranden, nyte det krystallklare havet og nyte de ulike vannsportsanleggene. Omtrent 3,7 km sandstrand Tekirova er ganske lang, og hotellet har egne strender, og det finnes også en Tekirova offentlig strand for ferierende. Inngang til Tekirova Public Beach er gratis, men du vil betale en paraply (5 TL) og solsenger (10 TL) mot et gebyr.

        



Dykking og snorkling i tre øyer

Kemer mest kjente og populære dykkested, Üç Adalar, ligger svært nær Tekirova. Av denne grunn kan du nyte den daglige dykking og snorkling av de tre øyene gjennom dykkesenter i Tekirova.

Det er også populært i nærliggende Tekirova (22,7 km), Cirali (24,1 km.), Yanartas (25,8 km.) Og Tahtalı Mountain (Olympos Cable Car) (14,1 km.). du kan se det.

Shopping i Tekirova - Hva å kjøpe i Tekirova?

I Tekirova er store og små basarer, supermarkeder, markeder og butikker fullt av ferierende og du kan finne alt du trenger med en ferie. Smykker, lær, tepper, tepper, klær, regionale smaker og suvenirbutikker er konsentrert.

Spise i Tekirova - Hva å spise i Tekirova?

Spisesteder i Tekirova er svært varierte. I Tekirova finner du alle typer restauranter og kafeer som passer for din smak og mange andre retter i verden. Sjømat og urter er populære i Tekirova, hvor middelhavsmat er populært. Også fastfood, kokorec og blåskjell er populære steder å spise. Hulukli, smakutgang, cive og innpakning er blant de populære regionale delikatene i Tekirova.

Natteliv i Tekirova

Natteliv i Tekirova ligger i rolige omgivelser. Levende musikk, karaoke og ulike underholdningsaktiviteter arrangeres på ulike kafeer, restauranter og barer i Tekirova. Tekirova ligger 21 km fra Kemer, sentrum av Kemer populære og livlige underholdning og uteliv. I sentrum av Kemer hvor populære nattklubber og diskoteker ligger, kan du ha en fin underholdning og livserfaring.

Tekirova Overnatting - Overnatting i Tekirova

Antalya Kemer er en av de mest populære turistsentrene i Kemer, 5-stjerners hotell, ultra-inkluderende og all-inclusive feriested, samt boutiquehoteller, budsjett hoteller og herberger fra budsjett til all slags overnatting tilbyr ferierende.

Hvordan komme til Tekirova? - Transport til Tekirova

Du må komme til Antalya først for å komme til Tekirova. 50 km fra Antalya til Kemer Kumluca. Så kommer du til Tekirova. Kemer er ca 17 km. Unna. Det er regelmessige bussforbindelser fra Antalya-terminalen.




Kategorier
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Alle rettigheter reservert.