For å gjøre en sammenligning mellom annonsene må du velge minst 2 annonser.


Lukk

Om Gündoğmuş

Om Gündoğmuş


Om Gündoğmuş


Om Gündoğmuş:

Gündoğmuş-distriktet i Antalya ligger ved foten av Geyik-fjellet, ved de vestlige Taurus-fjellene. Overflaten er 1323 km² og høyden er 900. Fjellområder er dekket av skoger. Alara te deler distriktet i øst-vest retning. Selv om middelhavsklimaet er dominerende om vinteren, viser det litt mer kontinentalt klima. Det er derfor det går litt vanskelig om vinteren. 182 km til Antalya. Gündoğmuş distrikt, vekk fra Akseki - Manavgat motorvei 32 km. Asfalt er koblet på asfaltvei.

       


Om Gündoğmuş

Gündoğmuş

Gündoğmuşs nåtid, som dateres tilbake til oldtiden, ble bebodd under romerne. Romerske ruiner innenfor grensene til byen, ruinene til Kaseyir City i Taşahır-området, de romerske ruinene i Kese-området nær landsbyen Senir er de eldste ruinene. I senere perioder, spesielt etter Malazgirt-seieren, under ankleringen av Anatolia, ble byen under suverenitet av Seljuks, og under Beyazıt II regjering kom byen til landene i det osmanske riket.

Ifølge en ryktelse, er en familie skilt fra Konyas Iksile Village av ulike grunner sagt å ha bosatt seg i denne regionen og så ble den kalt Eksere. Eksere Village var en landsby forbundet med Akseki til 1936, og i 1936 ble distriktet kalt Gündoğmuş. Ifølge 2015-data er Gündoğmuş-befolkningen 7.583.


Om Gündoğmuş,Om Gündoğmuş,Om Gündoğmuş,Om Gündoğmuş,Om Gündoğmuş,Om Gündoğmuş,




Kategorier
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Alle rettigheter reservert.