İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Çamyuva hakkında

Çamyuva hakkında


Çamyuva hakkında


Çamyuva hakkında:

Kemer'den batıya doğru yaklaşık 7,5 km. mesafede bulunan Çamyuva, muhteşem doğal güzellikleri, yaklaşık 3 km.lik kumsalı, plajı, denizi ve kaliteli otelleri ve tatil merkezleri ile Antalya Kemer'in en popüler tatil beldelerinden birisidir. Çamyuva'da tatil köyleri çam ağaçlarıyla deniz arasında oldukça kontrollü bir şekilde yerleşmiştir. Dışarıdan bakıldığında çoğu tesis neredeyse görülmemektedir.

Çamyuva Gezilecek ve Görülecek Yerler - Çamyuva'da Ne Yapılır?

Çamyuva plajı ve denizi de tatilciler için güzel imkanlar sunmaktadır. Çamyuva plajı'nda güneşlenebilir, berrak denizin tadını çıkarabilir ve çeşitli su sporları imkanlarından yararlanabilirsiniz. Çamyuva'nın yaklaşık 3 km.lik kumsalı oldukça uzundur ve denize sıfır otellerin kendi plajları bulunmaktadır, ayrıca tatilciler için bir de Çamyuva Halk Plajı bulunmaktadır. Çamyuva Halk Plajı'na giriş ücretsizdir ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

 



Phaselis Ören Yeri, Antik Kenti ve Plajı

Tarihi M.Ö. 7.yy.a dayanan eski bir Likya antik kenti olan Phaselis, muhteşem doğal güzellikleri, tarihi ve plajı ile Antalya Kemer'de mutlaka görülmesi gereken önemli tatil ve ören yerlerinden birisidir. Phaselis, Çamyuva'ya 5,4 km. mesafede çok yakın bir konumdadır ve Çamyuva tatilinizde mutlaka gezip görmeniz tavsiye edilen yerlerden birisidir. Phaselis'e günübirlik bir gezi ile hem antik kentin muhteşem dokusunu gezebilir, hem de çok güzel plajında deniz keyfi sürebilirsiniz. Phaselis Ören Yeri'ne giriş ücretli olup Müze Kart geçerlidir. Otopark bulunmaktadır.

        

Çamyuva'da Alışveriş - Çamyuva'da Ne Alınır?

Çamyuva'da irili ufaklı çarşılar, süpermarket, market ve dükkanlar tüm gün tatilciler ile doludur ve buralarda tatil ile ihtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz. Mücevher, deri, halı, kilim, giyim, bölgesel tatlar ve hediyelik eşya dükkanları yoğunluktadır.

Çamyuva'da Yeme İçme - Çamyuva'da Ne Yenir?

Çamyuva'da yeme ve içme imkanları çok çeşitlidir. Çamyuva'da damak zevkinize uygun ve dünyanın pek çok mutfağından her çeşit restoran ve cafeler bulmanız mümkündür. Akdeniz mutfağının popüler olduğu Çamyuva'da deniz ürünleri ve otlar popüler. kabak cintmesi, patlıcanlı cive, pirinç çorbası, palize ve arapaşı Çamyuva'da popüler yöresel lezzetleri arasındadır.

Çamyuva'da Gece Hayatı:

Çamyuva'da gece hayatı sakin bir moddadır. Çamyuva'da bulunan çeşitli cafe, restoran ve barlarda geceleri canlı müzik, karaoke ve çeşitli eğlence aktiviteleri düzenlenmektedir. Çamyuva, Kemer'in popüler ve canlı eğlence ve gece hayatının merkezi olan Kemer merkezine 12 km. mesafededir, biraz uzak olsa da popüler gece kulüpleri ve diskoların bulunduğu Kemer merkezinde de güzel bir eğlence ve hayatı deneyimi yaşayabilirsiniz.

Çamyuva Konaklama - Çamyuva'da Nerede Kalınır?

Çamyuva; Kiriş ve Tekirova gibi komşu turistik beldeler ile birlikte diğer tatil beldelerinin aksine ufak otelcilik ve pansiyonculukdan daha çok, 5 yıldızlı otellerden, ultra herşey dahil ve herşey dahil konseptinde hizmet sunan büyük tatil köyleri barındırmaktadır.

Çamyuva'ya Nasıl Gidilir? - Çamyuva'ya Ulaşım

Çamyuva'ya ulaşım için öncelikle Antalya'ya gelmek durumundasınız. Antalya'dan Kemer Kumluca istikametine 52 km. sonra Çamyuva'ya ulaşırsınız. Kemer'den ise yaklaşık 7,5 km. mesafededir. Antalya terminalinden düzenli olarak otobüs seferleri yapılmaktadır.




Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.