İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Beldibi hakkında

Beldibi hakkında


Beldibi hakkında bilgi


Beldibi hakkında bilgi:

Antalya ile Kemer arasında, Antalya'dan 22 km. mesafede bulunan Beldibi, muhteşem doğal güzellikleri, yaklaşık 5 km.lik kumsalı, plajı, masmavi denizi, kaliteli otelleri ve tatil merkezleri ile Antalya Kemer'in en popüler tatil beldelerinden birisidir.

Beldibi Gezilecek ve Görülecek Yerler - Beldibi Ne Yapılır?

Deniz Keyfi - Beldibi Plajları

Beldibi plajı ve denizi de tatilciler için güzel imkanlar sunmaktadır. Mavi bayrağa sahip Beldibi plajı'nda güneşlenebilir, berrak denizin tadını çıkarabilir ve başta deniz paraşütü olmak üzere çeşitli su sporları imkanlarından yararlanabilirsiniz. Beldibi'nin yaklaşık 5 km.lik kumsalı oldukça uzundur ve denize sıfır otellerin kendi plajları bulunmaktadır, ayrıca tatilciler için bir de Beldibi Halk Plajı bulunmaktadır. Beldibi Halk Plajı'na giriş ücretsizdir ancak şemsiye (5 TL) ve şezlong (10 TL) isterseniz ücret ödüyorsunuz.

        


Beldibi hakkında

Beldibi

Beldibi plajı

Atatürk caddesi, Beldibi'nin merkez caddesi olup, Beldibi'ndeki tüm alışveriş yerleri, kafeler, barlar ve restoranlar burada toplanmıştır. Beldibi Mağarası, Antalya bölgesinin en önemli tarih öncesi çağlarına ait izler taşıyan merkezidir ve Beldibi'nde popüler gezilecek görülecek yerler arasındadır.

Beldibi'nde tekne turlarına katılmak da ayrıca yapılacak güzel aktivitelerdendir.

Beldibi'ndeki otel tatiliniz boyunca, tatilinizi sadece otelde geçirmek yerine, bir veya iki gününüzü ayırarak Beldibi ve çevresindeki doğal güzellikleri deneyimlemek ve çeşitli eğlenceli ve adrenalin dolu aktivitelere katılmak isterseniz, günübirlik Kemer turları'na katılabilirsiniz. Günübirlik tekne turu, Köprüçay üzerindeki Köprülü Kanyonu'nda tam gün rafting ve kanyon turu, Beydağları Milli Parkı'nda bisiklet, cip safari veya ATV safari turları, dalış turu ve Tahtalı Dağı Olimpos Teleferik turu, Beldibi'nde katılabileceğiniz günübirlik turlar arasında en popüler olanlarıdır.

Beldibi'nde Alışveriş - Beldibi'nde Ne Alınır?

Beldibi'nde irili ufaklı çarşılar, süpermarket, market ve dükkanlar tüm gün tatilciler ile doludur ve buralarda tatil ile ihtiyacınız olan herşeyi bulabilirsiniz. Mücevher, deri, halı, kilim, giyim, bölgesel tatlar ve hediyelik eşya dükkanları yoğunluktadır.

Beldibi'nde Yeme İçme - Beldibi'nde Ne Yenir?

Beldibi'nde yeme ve içme imkanları çok çeşitlidir. Beldibi'nde neredeyse her yer cafe ve restoran doludur. Beldibi'nde gerek sahil gerek iç taraflarda damak zevkinize uygun ve dünyanın pek çok mutfağından her çeşit restoran bulmanız mümkündür. Akdeniz mutfağının popüler olduğu Beldibi'nde deniz ürünleri ve otlar popüler. Şakşuka, kabak cintmesi, palize ve patlıcanlı cive, Beldibi'nin popüler yöresel lezzetleri arasındadır.

        


Antalya Beldibi hakkında,Beldibi hakkında,Beldibi hakkında,Beldibi hakkında,Beldibi hakkında,Beldibi hakkında,




Kategoriler
+90 542 315 25 45

marinaemlak.com, Tüm Hakları Saklıdır.